U vindt SPIKES and more… op de Prinsenstraat 23 in de Amsterdamse Jordaan. De Prinsenstraat en Herenstraat vormen samen voor de verbinding tussen de Westerstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal en kunnen gerust het 10e straatje genoemd worden…. Hoe komt U bij ons?

Auto
A10 vanaf noord-ring:
Neem na de Coentunnel de 1e afslag S101 (Centrum, Hemhavens). Ga onder aan de afslag links (richting Centrum/Westpoort) de Nieuwe Hemweg op. Volg deze weg en ga aan het einde rechts de Spaarndammerdijk op. Hierna gaat U alsmaar rechtdoor. Via de Tasmanstraat en de van Diemenstraat komt U dan op de Westerdoksdijk. Aan het einde (waar de weg naar links buigt), gaat U rechts de Korte Prinsengracht op. Ga bij de 2e straat links, de Haarlemmerstraat in. Neem daarna de 1 rechts en ga rechtdoor over de brug die over de Brouwersgracht loopt. Aan het einde rechts en dan meteen weer links de Keizersgracht op. Hier moet U een plekje proberen te vinden.

A10 van zuid-ring:
neem afslag S102 (IJmuiden/Centrum) . Ga onder aan de afslag naar rechts, de Transformatorweg op. Deze gaat over in de Spaarndammerdijk. Volg verder de beschrijving hierboven. Parkeren kan goed op de Westerstraat en de Lindengracht en als u geluk heeft is er een plekje vrij op de Prinsengracht en Keizersgracht ter hoogte van de Rode Hoed en cafés de vergulde Gaper en de 2 Prinsen.

Openbaar Vervoer
Met trams 1/2/5/17/13 moet U uitstappen bij halte Nieuwezijds Kolk.
Met trams 13/14/17 moet U uitstappen bij halte Westermarkt.
Met trams 3/10 moet U uitstappen bij halte Marnixplein (Marnixbad).
Met bus 18/21/222 moet U uitstappen bij halte Marnixplein (Marnixbad).
Met bus 170/172/142 moet U uitstappen bij halte Nieuwezijds Kolk of Westermarkt.
Met Stop/Go (voorheen de opstapper) uitstappen op de Prinsengracht ter hoogte van cafés de vergulde Gaper en de 2 Prinsen.